Press "Enter" to skip to content

Alege baterii Grohe de o calitate exceptionala, pentru reducerea consumului de apa

Tehnologia smart integrata in echipamentele tehnice sanitare au imbunatatit in mod considerabil calitatea acestor produse. Principalele beneficii implica: reducerea consumului de apa cu pana la 50%, rezistenta sporita la zgarieturi in conditii de utilizare frecventa pe termen lung, mentinerea temperaturii constante, si nu numai.

Gama de baterii Grohe are o performanta exceptionala, iar tot mai multi beneficiari aleg sa aduca in casele lor avantajele oferite de acest renumit producator. Starlight, Ecojoy, Cooltouch, Silkmove, moveES, Quickfix – sunt doar cateva dintre tehnologiile inovatoare ce reinventeaza clasicele baterii pentru lavoar, ele devenind produse de o calitate fara compromis, cu functionalitati speciale, si un aspect wow.

Tehnologia Starlight de la Grohe si beneficiile ei: rezistenta de zece ori mai mare

Bateriile produse de Grohe integreaza tehnologia Starlight, care se asigura de o rezistenta sporita, de pana la zece ori mai mare decat in cazul altor produse ale competitorilor, fabricate din crom obisnuit. Astfel, chiar si in conditii de utilizare repetata si frecventa pe termen lung, o astfel de baterie nu isi va pierde aspectul estetic. Dupa ani de utilizare, vei putea remarca prezenta luciului, fara a depune niciun fel de efort special in ingrijire. Cu o simpla stergere rapida, folosind o carpa uscata, vei putea mentine aspectul imaculat al robinetului. Vorbim, astfel, de o investitie inspirata cu efecte pe un termen cat mai indelungat.

Tehnologia Ecojoy de la Grohe si beneficiile ei: reduci consumul de apa cu pana la 50%

Nu doar aspectul estetic al bateriilor este in atentia companiei Grohe, pentru ca functionalitatea acestor produse reuseste sa atinga performante greu de egalat. Prin implementarea tehnologiei Ecojoy, utilizatorii bateriilor Grohe vor putea sa reduca resursele de apa consumate cu pana la 50%. Acest lucru este datorat jetului complet de apa declansat la fiecare deschidere a robinetului. In timp ce te bucuri de o experienta completa de curatare si igienizare, in realitate: economisesti bani. Iata, asadar, cum arata o buna investitie in produse performante care isi amortizeaza costurile intr-un timp extrem de scurt. Merita pe deplin!

Tehnologia Silkmove de la Grohe si alte avantaje oferite: functionarea fara efort a levierului

O baterie buna, in conceptia producatorului renumit Grohe, e cea care nu isi pierde functionalitatea, chiar si dupa ani de utilizare. Ba mai mult, ea se mentine la aceleasi standarde ridicate de performanta, in timp, atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere practic. Prin tehnologia inovatoare numita Silkmove, producatorul Grohe se asigura de o functionare fara efort a levierului, chiar si dupa utilizarea in ani de-a randul. Astfel, robinetul va fi extrem de usor de utilizat, indiferent de vechimea lui, acest lucru fiind inca un plus pe care Grohe il ofera cumparatorilor gamei sale extrem de variate de baterii.

Baterii Grohe la pretul cel mai avantajos: unde le gasesti?

Daca vrei sa faci o investitie sigura, dar si corecta, iti recomandam cu cea mai mare incredere magazinul Baterii-lux.ro.

Este un mediu de achizitie online, ce comercializeaza numai baterii Grohe si alte tipuri de echipamente sanitare ale acestui producator: rezervoare WC, sisteme pentru dus, accesorii (suporturi de hartie igienica, dispensere sapun, bare pentru prosop) – tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti echipa o baie. Si daca vrei sa iti modernizezi bucataria, vei gasi in acest magazin online echipamentele moderne necesare, tot din gama renumitului producator Grohe. La Baterii-lux.ro, preturile sunt cele mai avantajoase!

Date de contact

Tel:  0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.