Press "Enter" to skip to content

Ai nevoie de programări la manichiură, make-up, coafură și cosmetică? Haide pe Stailer

Ce bucurii ar mai fi în viață dacă nu am putea să ne bucurăm de micile plăceri ale acesteia? Toate activitățile petrecute în aer liber sunt o încântare, la fel și timpul petrecut cu familia. Totuși, uneori ai nevoie și de puțin timp doar pentru tine, în care să te pregătești din toate punctele de vedere să mergi prin viață mai ușor. Și ce altă terapie funcționează ca și boost al încrederii dacă nu o vizită la salon?

Tu știi cel mai bine puterea coafurii, manichiurii, make-up-ului și cosmeticii. Parcă sunt patru forțe care atunci când se unesc, fac orice femeie invincibilă. Totuși, poate nu ai avut parte până acum de toate aceste servicii în aceeași zi ca să descoperi adevărata putere a celor patru elemente. Mai greu cu programările la salon. Totuși, am soluția pentru tine dacă vrei să vezi ce schimbări majore pot aduce acestea, dacă beneficiezi de ele în aceeași zi. Un singur nume trebuie să știi și acela este Stailer.

Say my name – Stailer

Un singur nume care cuprinde atât de multe lucruri pozitive. Stailer.ro este platforma care te programează la salon atunci când îți dorești. Cuprinde aproape toate saloanele din câteva orașe cheie ale țării unde poți beneficia de tratamentele tale binemeritate. Cluj, Oradea, Iași, Timișoara și București sunt orașele care s-au alăturat momentan, dar stai liniștită, că dezvoltarea platformei este continuă și se va extinde.

Spune-i pe numele său Stailer și vei beneficia și tu de servicii. Trebuie să accesezi pe Google această pagină, prin tastare, prin comandă vocală, cum vrei tu. Cert este că după ce se deschide prima pagină vei observa cât de ușor este să beneficiezi de serviciile sale. Ai totul la îndemână și trebuie doar să selectezi. Ce poate fi mai simplu de atât? Mai simplu de atât este faptul că nu trebuie să introduci datele nici unui card, pentru că este complet gratuit!

Join us in this world

Poți face și tu parte din comunitatea Stailer, dacă îți creezi un cont. Poți intra mai apoi în rând cu lumea care se programează la salon online, oricând are nevoie. Contul îți permite să setezi un reminder care să te ajute să ajungi la timp la programare.

Unul dintre cele mai benefice servicii ale Stailer este faptul că tu alegi când să mergi și la ce salon să mergi. Nu rămâi cu ceea ce a rămas. Poți alege în funcție de mai multe criterii, care se pliază pe ceea ce îți dorești. Tot pe Stailer ai și o hartă inclusă care te ajută să ajungi acolo unde trebuie, la timp. Aceasta are setată locația exactă a salonului astfel încât să nu te rătăcești pe drum.

Chiar dacă trebuie să anulezi, nu este nevoie să dai niciun apel telefonic. Accesezi Stailer, anulezi și stilistul este anunțat în timp util astfel încât să își poată reorganiza programul. Nimic nu este mai simplu. Bucură-te de vizite la salon atunci când vrei și când trebuie să mergi, nu când pot ceilalți.

Alege Stailer dacă vrei să economisești timp. Dacă ai nelămuriri trimite e-mail la adresa support@stailer.ro.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.