Press "Enter" to skip to content

Ai grija de casa ta cu TCV

Situatii imprevizibile apar la tot pasul si de aceea trebuie sa fii pregatit sa le preintampini. Desi nu este obligatorie, o asigurare de locuinta poate fi foarte utila. In cazul unei daune sau distrugeri cauzate de factori externi, poti realiza reparatiile necesare prin simpla accesare a politei, fara sa platesti nimic in plus. Este deci un document foarte util care te va ajuta sa depasesti usor situatii dificile. Intra pe TCV si descopera toate ofertele disponibile pentru asigurare facultativa pentru locuinta!

Ce riscuri acopera o asigurare de locuinta facultativa?

La TCV gasesti trei tipuri de polite, care acopera geme variate de riscuri. Prima o reprezinta acoperirea standard, care are in vedere situatii precum trasnet, incendiu, explozie si caderi de avioane. Urmatoarea pe lista este acoperirea catastrofica care, pe langa riscurile expuse deja, include si alunecarile sau prabusirile de teren, cutremurele si inundatie. In cazul in care iti doresti sa fii complet protejat, acoperirea totala iti ofera acoperire pentru toate riscurile care ar putea afecta o locuinta, printre care se regasesc toate fenomenele meteorologice extreme, coliziuni, caderi de corpuri straine, daune provocate de animale, furt, vandalism sau alte pagube produse de natura si nu numai. 

Cum obtii o asigurarea facultativa a locuintei?

Poti deveni asigurat pentru un an de zile in doar cativa pasi simpli. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe tcv.co.ro si sa accesezi pagina aferenta contractului pe care vrei sa il inchei. Aici vei fi intampinat de o sectiune pe care va trebui sa o completezi cu toate datele personale solicitate, plus detalii despre locuinta in cauza. Alegi tipul de acoperire dorit si trimiti cererea. Dupa ce datele tale vor fi prelucrate, vei primi o oferta personalizata si daca esti de acord cu aceasta, nu mai ramane decat sa fie incheiat contractul.

Cu TCV ai garantia celui mai bun pret pentru asigurare casa facultativa

Cand vine vorba de asigurare facultativa locuinta si pretul acesteia lucrurile sunt cat se poate de relative. Calculul final se face in functie de foarte multi factori si tocmai din acest motiv, suma solicitata poate sa difere de la o casa de asigurari la alta. Totusi pentru a avea certitudinea ca nu platesti mai mult decat trebuie, TCV iti pune la dispozitie o solutie inovatoare.

Pe site, inainte de a semna contractul, ai posibilitatea de a folosi un calculator pentru asigurare. Mai exact, introduci datele personale, detalii despre cauza in cauza, cat si categoriile de risc pe care vrei sa le acopere si iti va fi generata o lista cu toate ofertele disponibile care iti indeplinesc cerintele. In acest fel vei putea face o comparatie concreta si sa o alegi pe cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

One Comment

  1. Cosmin Tudor Cosmin Tudor mai 2, 2022

    Exista totusi si o asigurare obligatorie de locuinta (PAD) fara de care nu poti trece la cea facultativa despre care se vorbeste in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.