Press "Enter" to skip to content

Afla mai multe despre specializarea Endocrinologie a clincii Romgermed

Endocrinologie – informatii generale

In mod normal, va confruntati cu anumite probleme de sanatate pentru perioade mai lungi de timp. In majoritatea cazurilor, cauza reala a problemei este necunoscuta. Un set de teste in sectia de endocrinologie eficiente va poate spune daca problemele hormonale va afecteaza sanatatea. De exemplu, ati putea crede ca un dermatolog va poate ajuta cu probleme de acnee. Dar, de fapt, acesta este un dezechilibru hormonal care va provoaca acneea. Aceasta lista poate continua. Vino si tu la un control de endocrinologie!

Ce probleme poate trata endocrinologia?

Dezechilibrul hormonal poate fi cauzat de factori genetici si de mediu. Unii bebelusi se nasc cu probleme hormonale, care pot provoca multe probleme de sanatate. Tulburarile endocrine pot fi impartite in trei categorii:

endocrinologie
  • Glandele nu pot produce suficient hormoni. Aceasta se numeste ipocrizia glandelor endocrine;
  • Glanda produce prea mult hormon. Aceasta se numeste hipersecretie;
  • tumoare care se dezvolta in glandele endocrine. Pot fi maligne sau canceroase, dar si benigne sau necanceroase.

Inainte de a incepe tratamentul, specialistul va va recomanda cu siguranta sa faceti cateva teste endocrine o clinica de endocrinologie. Acest lucru il va ajuta sa puna un diagnostic corect.

De ce este important sa mergi la consult de endocrinologie ?

Nodulii tiroidieni sunt pe primul loc cand vina vorba de vina care cauzeaza aceste probleme de sanatate. Acestia apar cu o frecventa destul de mare in populatia generala, fiind in cele mai multe cazuri beningi, insa in aproximativ 3-5% din cazuri pot avea efect canceros.

Asadar, prezentarea la o clinica de endocrinologie din Bucuresti te va ajuta sa depisetezi existenta acestor noduli si iti va asigura un tratament eficient, dar si un diagnostic bun pentru vindecare.

La Clinica de endocrinologie Romgermed din Bucuresti, veti gasi doar medici foarte experimentati. Vor fi la dispozitia dvs. in orice moment si va vor ajuta sa descoperiti si sa va tratati problemele de sanatate.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.