Press "Enter" to skip to content

Află cum să îți protejezi afacerea și brandul cu ajutorul unui hosting de calitate

Vrei să-ți protejezi marca sau brandul propriu? Dacă ești un antreprenor care își vinde produsele sau serviciile sub marca proprie, trebuie să afli despre cea mai optimă și mai puțin costisitoare metoda de protecție a acesteia.

Află acum despre:

  1. Cum să îți protejezi brandul cu opțiunea multi-domain inclusă în pachetele unui hosting de calitate
  2. Cum să eviți folosirea brandului tău de către site-urile web concurente
  3. Cum să te extinzi pe piața internațională cu ajutorul extensiilor de domenii diferite, fără riscul de a-ți fi copiat brand-ul.

Pentru început vom stabili ce este brand-ul și care este importanta acestuia în promovarea unor servicii sau produse.

Brand-ul sau denumirea unică a produselor promovate este, de fapt, titlul său numele cu care dorești să te faci cunoscut pe piață, cu care vinzi și promovezi produsul sau serviciul clienților.

Află că pentru a-ți proteja identitatea firmei de site-urile web concurente, pachetele de hosting cu mai multe extensii de domeniu sunt exact ceea de ce are nevoie afacerea ta.

Astfel, opțiunea multi-domain este o modalitate bună de a preveni pierderea potențialilor clienți și sporire a traficului în mediul online cu ajutorul redirecționării tuturor paginilor existente către un site web principal.

Un furnizor de hosting bun va avea grijă de protecția numelui de domeniu înregistrat pentru afacerea ta. După cum deja cunoaștem, prestatorii de servicii de găzduire site web îți pot oferi posibilitatea de a înregistra un nume de domeniu unic, personalizat sau descriptiv, care poate semnifica chiar brand-ul sub care îți vei promova afacerea. Acest fapt îți va evidenția site-ul în rezultatele motoarelor de căutare, sporindu-ți vizibilitatea în mediul online și evitând plagierea brand-ului de către site-urile concurente.

În cazul în care îți dorești să-ți extinzi afacerea pe piața internațională fără riscul de a-ți pierde sau a ți se redirecționa denumirea brand-ului tău către un site concurent, investiția în domenii specifice, care vor redirecționa acea pagină către site-ul tău, este o necesitate pentru a obține rezultate bune în SEO internațional.

Dacă te-ai convins că serviciile de găzduire web reprezintă o soluție optimă pentru protecția numelui de brand, atunci nu ezită să optezi pentru pachetele de hosting cu mai multe extensii de domenii incluse.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *