Press "Enter" to skip to content

Actualizarea Windows 10 din noiembrie 2019 este acum disponibila testerilor

Dispunand de o integrare mai serioasa a asistentei vocale si avand mai multe optiuni de notificare aceasta, aceasta actualizare a Microsoft Windows 10 se va numi „Actualizarea din noiembrie 2019”, iar aceasta versiune este disponibila acum pentru specialistii Windows in testari.

Compania afirmase ca va fi o mica actualizare care se concentreaza ca de obicei pe imbunatatirile performantei si calitatii.

Asta nu inseamna ca nu vor aprea functii noi. Printre completarile importante ale actualizării din noiembrie 2019 se numara faptul ca bara de cautare a File Explorer poate acum sa caute in contul dvs. OneDrive online iar asistenta vocala, alta decat Cortana, sa poata rula pe ecranul de blocare Windows 10.

De asemenea, aceasta actualizare adauga posibilitatea crearii de noi intrari din calendar direct din bara de activitati, iar Microsoft introduce noi optiuni de gestionare a notificarilor.

O lista completa de functii poate fi gasita pe site-ul Microsoft.

Actualizarea va permite o instalare mult mai rapida.

Din fericire aceasta actualizare ar trebui sa fie mult mai usoara de instalat, deoarece Microsoft spune ca utilizeaza o tehnologie similara cu cea pe care o foloseste in mod normal pentru a furniza actualizari ale serviciului lunar.

Este posibil sa fie perceputa ca o actualizare mica, care sa nu perturbe in nici un fel, nu asa cum a fost actualizarea Windows 10 octombrie 2018, pe care Microsoft a fost nevoit sa o retraga dupa ce au aparut rapoarte ca s-au sters fisiere de pe PC-urile utilizatorilor.

Abia in decembrie 2019, actualizarea „octombrie” va fi disponibila pentru toata lumea, pentru ca Microsoft s-a angajat sa se concentreze pe imbunatatirea calitatii viitoarelor actualizari ale Windows 10.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *