Press "Enter" to skip to content

Achizitioneaza din locul potrivit masini leasing, pentru afaceri care merg ca pe roate

In anumite domenii, precum manipularea marfurilor sau transportul de persoane, autoturismele joaca un rol esential. Aceste mijloace de transport devin surse de venit pe termen lung, dar inainte ca rezultatele sa se poata cuantifica, business-urile de acest tip necesita o investitie initiala semnificativa. In sprijinul companiilor au aparut programele de finantare, prin credit sau leasing, ce pot fi accesate chiar si pentru achizitia autoturismelor la mana a doua.

Poti accesa masini leasing prin ofertele dealerilor autorizati de top din industria auto second hand. E timpul sa deschizi un business sau sa iti duci afacerea la alt nivel? Ti-am pregatit o lista de ponturi! Tine cont de ele inainte sa faci investitia si te vei bucura de rezultate.

Nu achizitiona un model mai vechi de 2014

Atunci cand colaborezi cu un dealer auto, ai posibilitatea sa accesezi o gama vasta de autoturisme, inclusiv modele relativ noi, la preturi mult mai accesibile decat dintr-o reprezentanta, dar intr-o stare tehnica impecabila.

Daca vrei sa te bucuri de investitia ta ani buni de acum incolo, opteaza pentru un model destul de nou, care sa iti permita un rulaj semnificativ dupa achizitie. Partea buna este ca vei putea stii care este numarul real de kilometri inca din momentul in care vei studia oferta. Este un beneficiu important si o garantie pe care nu o poti avea in pietele clasice de masini. Profita de oportunitate si studiaza atent oferta.

Opteaza pentru leasing auto si ofera un avans cat mai mare

Daca nu iti permiti sa faci achizitia prin bani cash si vrei sa scapi de lungul proces birocratic necesar pentru un credit auto, atunci ai o la indemana o alta optiune: leasing-ul auto pentru persoane juridice. Poti accesa programul unui finantator, de la care te imprumuti pe o perioada stabilita de tine.

Sfat: achita un avans cat mai mare, chiar daca finantatorul iti ofera posibilitatea unui prag minim de 10% sau 15%. Cu cat este mai mare cuantumul avansului, cu atat mai mici vor fi ratele pe care trebuie sa le achiti ulterior. Poti folosi un simulator al ratelor, care te va ajuta sa iti faci o idee clara despre responsabilitatea pe care ti-o asumi.

Cauta sa beneficiezi de garantie auto pentru masina rulata

O masina este o investitie pe termen lung. Drept urmare, mediul de achizitie al unei masini second hand nu poate fi o alegere la voia intamplarii. Asigura-te ca studiezi oportunitatile pe care le ai pana in cel mai mic detaliu.

Fa-ti o lista pe care sa o bifezi cu toate avantajele de care ai nevoie pentru a fi pe deplin multumit: garantie, metode de finantare prin leasing auto, o oferta variata de autoturisme rulate, posibilitatea de a cumpara un model la comanda sau alte criterii pe care le consideri absolut indispensabile. Nu te abate de la planul initial si vei vedea cat de multumit vei fi de investitia ta, chiar si dupa o lunga perioada de timp. Succes!

Recomandare pentru masini leasing: Auto-leasing.ro

Castigam timp pentru tine si iti venim in intampinare cu o recomandare de masini second hand de la soferii multumiti de achizitia lor: Auto-leasing.ro. Aceasta companie iti ofera setul avantajos de beneficii descris mai sus si iti garanteaza un nivel crescut de profesionalism, de la inceput, pana la finalizarea tranzactiei. Daca esti in cautare de masini leasing pentru afacerea ta (sau in scop personal), cei de la Auto-leasing.ro sunt o optiune sigura.

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.