Press "Enter" to skip to content

7 lucruri inedite cu si despre masini

Am reunit pentru cititorii blogului nostru pasionati de masini sapte dintre cele mai iesite din comun lucruri legate de masini:

Peste 30.000 de piese in componenta unei masini
O masina este formata din peste 30.000 de piese. Da, se pun la numaratoare si suruburile:)

In 6 luni pe Luna, cu 90 km/ h:)
Daca ne-am deplasa cu 90 km/h fara oprire, in sase luni am ajunge pe Luna.

A picat de 959 de ori examenul auto
In 2010, Cha Sa-soon (69 de ani), din Coreea de Sud, a trecut examenul auto, dupa 959 de incercari ratate. Nu stim de ce, nu cred ca am avea curaj sa traversam strada daca am sti ca ea se afla la volan, undeva in apropiere:)

Cel mai scump loc de parcare din lume
Cel mai scump loc de parcare se afla in Londra. Poate costa peste 900 de dolari / luna. In unele locuri, tariful de parcare pentru trei ore este de 50 de dolari.

Cea mai dificila intersectie din lume
Este vorba despre Sensul Giratoriu Magic, din Swindon, Anglia. Considerata cea mai dificila intersectie din lume, este formata din 5 sensuri giratorii in jurul a unui al saselea, situat in centru.

650.000 euro – cea mai mare amenda pentru depasirea vitezei
Cea mai mare amenda platita vreodata pentru depasirea limitei de viteza este de 650,000 euro. “Fericitul” este un suedez care, in timp ce testa acest nou model de Mercedes (vezi foto), a depasit de 2,5 ori limita de viteza in Suedia. In aceasta tara, ca si in Germania, marimea amenzilor este calculata in functie de venituri.

Suprafata de contact a autovehiculului cu soseaua este de dimensiunea unei palme
Suprafata de contact a autovehiculului cu soseaua, care este asigurata prin intermediul anvelopelor, este de dimensiunea unei palme!

AMS Rent a Car este o companie romaneasca ce ofera servicii de inchirieri auto, cu birouri in Bucuresti si Cluj. Prezenti pe piata din anul 2012, inchiriem autovehicule in Bucuresti, Otopeni sau Cluj si oriunde la nivel national pentru perioade mai mari de 10 zile. Serviciile noastre se caracterizeaza prin promptitudine si atentie la toate detaliile necesare pentru ca inchirierea unei masini de la noi sa fie o experienta placuta, confortabila si sigura. Oferim suport 24/24 pe teritoriul intregii tari si va punem la dispozitie un parc auto variat cu peste 20 modele diferite de autoturisme noi.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *