Press "Enter" to skip to content

7 idei de coroane funerare unice

Coroana funerara este aranjamentul florar pe care il oferim cand vrem sa ne exprimam, intr-un mod delicat, durerea, regretele si condoleantele pentru trecerea in nefiinta a unei persoane cunoscute.

Coroana de flori funerare este cea mai simpla si potrivita cale de a evoca ceea ce simtim, dar si de a fi alaturi de familia decedatului, prin exprimarea compasiunii si impartasirea durerii acesteia. Crinii, trandafirii si garoafele sunt cele mai utilizate in aranjamentele florare funerare, dar, uneori, ne dorim o coroana funerara unica, care sa exprime un mesaj mai deosebit.

Coroana de flori alba

Pentru un mesaj unic, asemanator celui transmis de crinul traditional, dar intr-un mod mult mai inedit si original, recomandam coroana alcatuita din crizanteme si trandafiri albi in combinatie cu verdeata. Ea evoca nevinovatia, inocenta si renasterea sufletului in planul spiritual.

Coroana de flori cu orhidee

Orhideea este in orice ocazie un mesager distinctiv si unic si iese cu multi din tiparele aranjamentelor florare funerare traditionale. Coroana funerara Bucuresti cu orhidee este ideala pentru inmormantari, evocand mesajul de iubire vesnica si fara moarte, adica modul in care dorim sa ii pastram pe cei dragi in inima noastra.

Coroana de flori cu crizanteme

Crizantema este o floare mare, perfecta pentru o coroana funerara, datorita mirosului ei de toamna care duce cu gandul la trecerea in nefiinta, descompunere si apoi renastere.

Coroana de flori cu hortensie lila

Aceata coroana de flori este formata din trandafiri, hortensie lila, lisianthus, wax flowers si verdeata si evoca o atitudine meditativa si respectuoasa in cazul decesului unei persoane pe care o cunoasteam mai putin. Ea va aduce un plus de culoare si delicatete evenimentului neplacut si va fi foarte apreciata de cei apropiati decedatului.

Coroana de flori de crini galbeni, portocalii si roz

Pentru un mesaj care evoca bucuria renastersii si a vietii, mai mult decat durerea si suferinta, coroana funerara cu crini galbeni, portocalii si roz este alegerea perfecta, mesajul fiind cat se poate de clar si de sugestiv, atat la nivel viziual cat si olfactiv.

Coroana de flori cu orhidee mokara, gerbera portocalie, crizantema portocalie, trandafiri si frezii albe

Iata o combinatie plina de culoare si de parfum, ideala pentru a evoca sarbatorirea vietii si nu a mortii. Daca doriti ceva unic, complet iesit din sfera traditionala a garoafelor rosii, acest aranjament funerar este perfect, el expimand condoleantele si parerile de rau in modul cel mai fermecator si festiv.

Coroana de flori cu trandafiri roz, gerbera, ninirosa alba, crizantema lila si feriga

Aceasta coroana va fi cu siguranta unica si perfecta pentru un mesaj cu atingere delicata. In cel mai discret si suav mod posibil, este o coroana funerara pentru Bucuresti si nu numai, care denota finete, eleganta, lux si foarte multa caldura si armonie.

Ea vine cu un mesaj vibrant pentru cei apropiati de persoana decedata, un mesaj legat de sincere regrete si o compasiune fara margini.

Coroana de flori este modalitatea perfecta de a aduce un pic de caldura intr-un moment in care cei apropiati trec prin momente de durere si suferinta. Ramane doar sa gasim aranjamentul care sa transmita mesajul potrivit.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.