Press "Enter" to skip to content

6 beneficii ale uleiului esențial de Magnolie de la doTERRA

Originară din Asia, Magnolia este o floare foarte populară datorită aspectului plăcut, dar și a proprietăților benefice pentru sănătate pe care le are. Din această plantă se produce anual sute de litri de ulei esențial de magnolie printr-o tehnică cunoscută în lumea aromaterapiei: distilarea prin aburi. Un lucru interesant este că sunt necesare aproximativ 5040 de flori de Magnolie pentru a produce 15 ml de ulei esențial.

Folosit ca remediu de sute de ani în practicile tradiționale chinezești, uleiul de magnolie ajută în primul rând la ameliorarea stărilor emoționale negative ca anxietatea, stresul sau chiar depresia. De asemenea, datorită aromei plăcute, poate fi folosit ca parfum zilnic, prin aplicarea a câteva picături la încheieturile palmelor.

Ingredientul principal folosit este Linaloolul, la fel ca în cazul uleiului de lavandă sau bergamot și este benefic pentru momentele în care anxietatea sau sentimentele de panică ți se par de neînvins. Mai mult, uleiul esențial Magnolia Touch este hidratant și liniștitor pentru piele. Adaugă-l în rutina ta pentru a te bucura de o piele curată și hidratată sau ca parfum personal.

Magnolia TOUCH doTERRA mai este denimută și “Ulei al Compasiunii”,  deoarece ne ajută să ne conectam cu energia iubirii materne, energia compasiunii, care inseamna mult mai mult decat empatia. 

Cum folosim Magnolia doTERRA?

Datorită aromei plăcute, Magnolia Touch ulei esențial este perfect pentru a fi utilizat zilnic ca parfum personal.  Atunci când pielea are nevoie de hidratare și catifelare, folosește Magnolia Touch pentru a oferi o atingere liniștitoare și răsfăț. Folosit topic în combinația cu Bergamot doTerra sau Ylang Ylang, vei avea o piele sănătoasă, hidratată și parfumată, iar pentru detensionare și calmare, folosește uleiul de Magnolie pe tălpi.

Beneficii

  1. Antidepresiv

Datorită compușilor, uleiul de Magnolie doTERRA ajută la ameliorarea depresiei și sentimentelor de anxietate, etc. 

  1. Antiinflamator

Unul din beneficiile primare ale Magnolia TOUCH doTERRA este faptul ca are puterea de a alina în mod natural durerile, crampele și spasmele. Pune câteva picături în palmă și masează în zonele suferinde.

  1. Este un aliat perfect pentru piele

Fie că îl aplici diluat cu ulei de Cocos sau îl amesteci cu crema preferată, uleiul de Magnolie reușește cu succes să facă față unor serii de probleme ale pielii, inclusiv erupții, eczeme, umflături și urticarie.

  1. Suport Menstrual

Pentru femeile aflate în perioada sensibilă a lunii, câteva aplicări în zona inferioară a abdomenului vor reduce crampele și durerile abdominale.

  1. Echilibru hormonal

Aplică în mod repetat pe încheieturi, antebraț și glezne pentru o restabilire a unui echilibru hormonal în corp.

  1. Suport pentru prostată

Aplicat în zona prostatei zilnic, poate reduce considerabil riscul de a dezvolta cancer.
Dacă vrei să îți achiziționezi unul sau mai multe uleiuri esențiale doTERRA, poți citi mai multe detalii despre procedură aici.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *