Press "Enter" to skip to content

5 sfaturi pentru a gasi spatiul de inchiriat potrivit pentru tine

Luarea deciziei de a inchiria un birou pentru afacerea ta pare un proces simplu. Cauti anunturi, vizitezi cateva optiuni si alegi. Tinand cont de oferta bogata de spatii de inchiriat Bucuresti, locul il vei gasi usor, dar se pune intrebarea daca acesta este cu adevarat potrivit pentru nevoile afacerii tale. 

Iata cinci sfaturi care te pot ajuta sa gasesti locul perfect.

Tine cont de necesitati

Vei ramane surprins sa aflii cat de multi propietari de afaceri se lasa fascinati de un foaier fantezist sau de numeroase facilitati de care nu au nevoie pentru afacerea lor si inchiriaza un spatiu care nu corespunde necesitatilor. Noteaza exact ce iti trebuie si consulta acea lista cand vizitezi spatiile disponibile. Daca ai numai 10 angajati, nu inchiria un spatiu pentru 100. Daca nu ai planuri concrete de extindere in viitor, inchiriaza un spatiu care sa satisfaca nevoile curente. 

Gaseste un agent bun

Poti inchiria un spatiu pe cont propriu, dar aceasta poate fi una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua vreodata si nu vrei sa risti. Merita sa apelezi la un aget imobiliar, specializat in proprietati comerciale care sa te ajute in luarea unei decizii corecte pentru afacerea ta. Acesta nu numai ca te va ajuta sa negociezi un contract bun de inchiriere, dar are si acces la propietati care nu sunt mediatizate si la care tu nu ai avea acces.

Fa-ti un buget

Nu te extinde mai mult decat poti duce, angrenandu-te la o plata imensa a chiriei. Spatiul de birou ar trebui sa se incadreze intr-un buget ferm stabilit. Geseste un spatiu adecvat, care sa fie accesibil si, totodata, sa se incadreze in bugetul tau. Nu uita sa te interesezi de ce alte costuri va trebui sa mai acoperi. Din nou, un agent bun imobiliar te poate ajuta sa intelegi contractul si sa te asiguri ca nu semnezi ceva ce vei regreta mai tarziu. 

Negociaza plata lunara

Nu accepta pur si simplu prima suma mentionata pentru chirie. Foloseste-ti abilitatile de negociator si incearca sa obtii un pret mai bun. Daca nu te pricepi, un agent imobiliar te-ar putea ajuta. De asemenea, se poate negocia ca proprietarul sa acopere o parte din cheltielile legate de proprietate, cum ar fi utilitatile. Altii ofera reducerea chiriei in schimbul unui contract pe termen lung.

Planifica viitorul

Cu toate ca nu vrei sa fii de acord cu un contract de inchiriere de spatii de birouri bazat pe planuri de viitor, ar fi bine sa fii pregatit pentru schimbarile pe care ar trebui sa le faci ai tarziu pe masura ce afacerea ta creste si genereaza si cheltuieli mai mari. 

Contractul tau de inchiriere iti permite sa remodelezi spatiul pentru birouri sau sa te extinzi intr-un spatiu gol, alaturat? Ce se intampla daca esti nevoit sa reziliezi contractul sau vrei un upgrade la un spatiu mai mare? 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.