Press "Enter" to skip to content

5 motive sa te inscrii la cursuri de engleza in Timisoara, indiferent de varsta

cursuri engleza timisoara

Dorinta de invatare si nevoia de autodisciplina nu ar trebui sa fie influentate de locul in care traiesti sau de varsta. De aceea, indiferent daca esti copil sau adult, Centrul de limba engleza Flying Colours vine in ajutorul celor care doresc sa invete limba engleza, chiar daca nu locuiesc in Capitala. Daca locuiesti in Timisoara, spre exemplu, ai acum o sansa in plus!

Ideea de a invata o limba straina nu trebuie sa te sperie sau sa te rusineze! Cat traim invatam, iar sa nu stii nu este o rusine! Dorinta de a invata si de a ne imbogati abilitatile este una laudabila, indiferent de varsta sau sex. Asa ca, fie ca esti copil sau adult, daca iti doresti sa inveti limba engleza, acum ai ocazia.

Centrul de limba engleza Flying Colours a inceput inscrierile pentru cursuri engleza Timisoara si vine in intampinarea nevoii tale. Astfel, vei beneficia de un corp didactic cu experienta, cursuri personalizate, pe parcursul carora se tine cont de unicitatea si necesitatile fiecarui cursant.

5 motive sa te inscrii la cursuri de engleza in Timisoara

cursuri engleza

Sa inveti o limba noua inseamna achizitia unei noi abilitati, asa ca este un proces care tine de dorinta si motivatia fiecaruia dintre noi si nu este conditionat de varsta. Dorinta de a ne dezvolta si a ne oferi o sansa in plus pentru obtinerea unui job mai bun sau de relationare depinde de fiecare dintre noi, nu de varsta.

Asa ca, indiferent daca esti adult sau copil, te poti inscrie la cursuri de engleza in Timisoara, motivat de urmatoarele aspecte:

ai sansa sa obtii un job in strainatate – vei reusi sa comunici mai usor si mai eficient cu localnicii din Occident;

te bucuri de facilitarea relationarii – indiferent ca esti in Timisoara sau oriunde altundeva in lume, vei reusi sa comunici mult mai usor cu ajutorul limbii engleze si sa legi prietenii, fara a fi conditionat de bariera lingvistica;

cursurile sunt interactive, iar metodele de predare inovative, cu accent pe comunicare. Astfel, vei avea posibilitatea sa-ti eficientizezi si sa maximizezi rezultatele;

vei avea parte de rezultate exceptionale la examenele de limba;

– vei fi multumit de gradul tau de evolutie in ceea ce priveste limba engleza.

Cursuri engleza Timisoara – cum se desfasoara orele?

Cursurile de limba engleza sunt organizate in grupe a cate 8-10 elevi. Suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, insa suficient de multi incat activitatea sa se desfasoare in mod interactiv. Cursurile sunt structurate astfel incat notiunile teoretice si detaliile practice sa poata fi folosite de cursanti inca din momentul deprinderii lor.

Se urmareste asigurarea unui proces de invatare distractiv, performant si modern. Profesorii structureaza orele in functie de nivelul de engleza al fiecaruia dintre cursanti (incepatori, intermediari etc.).

Membrii echipei Centrului de limba engleza Flying Colours vor face evaluari constante si vor oferi feedback-ul lor catre cursanti/ parintii cursantilor pe tot parcursul desfasurarii acestora.

Flying Colours este Centru Oficial de Pregatire si Pre-testare pentru examenele Cambridge si IELTS. In perioada 2017 – 2020, toti absolventii Centrului de limba engleza Flying Colours au promovat examenele de engleza (Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS).

Intra pe site si consulta intreaga oferta educationala pusa la dispozitie de Centrul de limba engleza Flying Colours. Inainte sa te inscrii la cursuri de engleza in Timisoara, poti face o evaluare de nivel gratuita, astfel incat sa ai o imagine cat mai fidela a punctului din care pleci si sa-ti poti stabili realist obiectivele.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.