Press "Enter" to skip to content

5 motive pentru care copilul tau ar trebui sa poarte haine din lana merinos

In sezonul rece, cei mai multi parinti au tendinta de a imbraca excesiv copiii. Numarul de straturi de haine poate atinge dimensiuni alarmante si magazinele de haine pentru copii profita de faptul ca parintii nu se informeaza si scot tot felul de prouduse sub denumirea haine de iarna. Naia.ro ofera cele mai bune produse pentru copii, care sa ii mentina pe acestia calzi si confortabili in timpul iernii, fara sa fie infofoliti. In momentul in care hainele sunt lejere, cel mic va reusi sa se miste in voie. Hainele trebuie sa fie realizate din materiale corecte pentru a ajuta bebelusul cu adevarat.

Naia.ro – haine lejere care lasa pielea sa respire

Toate hainele de pe naia.ro, atat cele pentru bebelusi cat si cele pentru adulti sunt fabricate din lana merino si sunt perfecte pentru a fi utilizate direct pe piele, pe sub hainele speciale pentru frig, vant sau ploaie. Firele de lana pot sa absoarba o cantitate foarte mare de apa, pe care o elimina usor in aer, lasand astfel pielea sa poata respira corect.

Echilibrarea temperaturii

Lana merino este un material ideal pentru imbracaminte, de care atat copiii cat si adultii se pot bucura pe timpul iernii fara sa sufere de disconfort termic generate de supraincalzire. Ceea ce face ca hainele sa fie si mai interesante este faptul ca pot fi purtate cu usurinta inclusiv vara pentru ca in sezonul cald lana merino ofera acel efect de racorire atat de dorit pe timpul verii.

Umezeala este absorbita cu succes

Lana poate sa stocheze apa pana la 35% din masa ei totala, fara sa dea senzatia ca ar fi umeda. Chiar daca pe piata sunt si alte materiale impermeabile sau care respira foarte bine, niciunul nu asigura pe langa aceste doua caracteristici si absorbtia umezelii asa cum lana de merino o face.

Capacitatea de a respinge apa

Lana de oaie are proprietatea de a respinge apa pentru ca pielea sa fie impermeabila. Aceasta caracteristica se mentine si in momentul in care lana este utilizata pentru haine, asigurant retinerea la distanta aapei din haine. Astfel, copilul care poarta astfel de haine se poate juca linistit chiar si atunci cand afara vremea este umeda.

Mirosurile neplacute sunt tinute la distanta

Pentru ca lana merino are o structura solzoasa, ea previne aparitia unor mirosuri neplacute si dezvoltarea bacteriilor. Aceasta lana impiedica totodata si dezvoltarea microbilor care genereaza mirosuri neplacute, mentinand pielea curata si proaspata.

Tinand cont de toate aceste aspecte, parintii care vor sa ofere copiilor lor cele mai bune haine vor gasi pe Naia.ro cele mai interesante piese vestimentare, realizate doar din fibre naturale, care sa asigure confortul celui mic, fara sa ii afecteze capacitatea de miscare, indiferent de temperatura de afara.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.