Press "Enter" to skip to content

5 idei de umerașe personalizate

Lucrurile mici sunt cele care fac diferența. Nu o spunem noi, ci specialiștii în decorațiuni care, de cele mai multe ori, sunt foarte atenți la detalii. Chiar dacă, la prima vedere, acestea sunt inutile și doar o cheltuială în plus, lucrurile stau destul de diferit atunci când alocăm un nivel mai mare de atenție. Spre exemplu, atunci când suntem pe punctul de a ne căsători, un set de umerase personalizate schimbă complet ideea despre căsătorie – și o face mult mai specială. Rămâi alături de noi și descoperă 5 idei pe care să le pui în practică!

  1. Umerașe pictate manual cu numele mirilor

Te-ai gândit vreodată cum este să ai un lucru doar al tău și făcut special pentru tine? Ei bine, de acum poți opta pentru un set de umerașe pictate manual, personalizate cu numele mirilor. Acestea fac întregul eveniment complet diferit și special, fix așa cum ar trebui să fie!

  • Umerașe pictate manual cu inițialele mirilor

O altă idee de personalizare a căsătoriei și a întregului eveniment este reprezentată de folosirea inițialelor mirilor. Pentru a le putea deosebi, cei de la Boutique du Bonheur au venit cu ideea pictării doar a acestora, pe două tipuri de umerașe – unul alb (pentru mireasă) și unul negru (pentru mire).

  • Umerașe pictate manual cu Mire și Mireasă

Noua tradiție în materie de căsătorii la cheie este aceea de a realiza un filmuleț cu privire la pregătirile celor doi însurăței. Pentru asta, ei au nevoie de toate lucrurile, printre care și umerașele pe care să fie ținutele speciale pe care aceștia le vor purta. Dacă și tu ești adeptul unor produse handmade, este cazul să optezi pentru un set de umerașe pictate manual cu Mire și Mireasă.

  • Umerașe pictate manual cu logo-ul nunții

Orice nuntă care se respectă are un logo special, aparte și diferit față de oricare altul. În cazul în care vrei ca și ziua căsătoriei tale să fie una complet altfel, poți opta pentru un set de umerașe pictate manual care să aibă, pe ele, logo-ul nunții.

  • Umerașe și cutie de verighete, ambele pictate manual

Seturile complete pentru căsnicie ne ajută să scăpăm de multe alte activități și comenzi pe care trebuie să le realizăm. Tocmai de aceea, este indicat să optezi pentru modele fix pe sufletul tău. Spre exemplu, un set care să dispună nu doar de umerașe, ci și de o cutie de verighete, ambele pictate manual, te va ajuta să scapi de multe alte griji.

Bucură-te de cea mai frumoasă zi din viața ta, având toate lucrurile bine organizate și chiar personalizate, din timp și fără un efort prea mare!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.