Press "Enter" to skip to content

5 Adevaruri pe care trebuie sa le cunosti despre epilarea definitiva

Toate știm cât de frsutrantă este în general lupta cu părul nedorit. Problema timpului pierdut, a banilor aruncați pe programările de la saloane sau pe întreținerea aparatelor de epilat, este mult mai apăsătoare în timpul verii. Înainte să ne plănuim vacanțe la mare sau să ne relaxăm în oraș cu prietenele ori la Spa, trebuie să ne confruntăm cu problema părului nedorit. Dacă, după atâția ani de luptă obositoare, ai luat în considerare să apelezi la epilare definitiva cu laser, noi ți-am pregătit câteva tipsuri și adevăruri pe care trebuie neapărat să le cunoști înainte de a-ți face programarea pentru epilare definitiva laser.

  1. Epilarea definitivă distruge foliculii pilosi.

Iar acesta este exact scopul întregului procedeu de epilare laser. Acești foliculi, sau rădăcinile de păr, sunt distruși definitiv, pierzându-și astfel proprietatea de refacere.

  1. Sunt necesare mai multe ședințe

Epilarea definitivă nu este o metodă simplă de combatere a părului nedorit, ci mai degrabă un întreg proces. În funcție de zonele care te interesează, va trebui să te pregătești pentru o serie de ședințe de epilare definitivă.

  1. Timpul dintre ședințe e diferit în funcție de zonă

Este normal ca părul din anumite zone, cum ar fi cel deasupra buzei superioare, să  crească mult mai repede decât cel de pe picioare, de exemplu. De asemenea, expunerea la laser în aceleași zone mereu poate deveni periculoasă.

  1. După primele ședințe încă va mai exista păr

Dar nu la fel precum cel de până acum. Părul de după ședințele 5, 10 sau 12, va fi depigmentat și se va asemăna mai mult cu puf.

  1. Ce va lua în considerare medicul/specialistul

Înainte de începerea propriu-zisă a procesului de epilare definitivă, specialistul/medicul va trebui să verifice culoarea, gradul de sensibilitate al pielii, dar și cum se comportă la soare. Evident, și densitatea, grosimea și pigmentul firelor de păr sunt aspecte ce necesită atenție înainte de epilare.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.