Press "Enter" to skip to content

4 supe cremă de pe GoostoMix pe care trebuie să le încerci la Thermomix

Colorate, cremoase, delicioase și sănătoase, supele cremă nu trebuie să lipsească din meniul iubitorilor de mâncare bună.

Atunci când sunt preparate cu atenție, reprezintă o sursă de vitamine și minerale de neînlocuit și au un gust extrem de plăcut.

Comparativ cu supele clasice, cele cremă au mai puține calorii și asigură o asimilare mai bună a nutrienților, bineînțeles, dacă au ingredientele bine alese.

Combinațiile ideale pentru prepararea supelor cremă au în componență o varietate de legume și grăsime vegetală sau animală. Grăsimea poate să provină de la ulei, unt, nuci, smântână și ajută la asimilarea rapidă a vitaminelor liposolubile, precum vitamina A, vitamina K, vitamine E și vitamina D. Legumele asigură corpului vitamine hidrosolubile, precum cele din complexul B și vitamina C. Supele cremă mai pot conține leguminoase pentru proteine sau super alimente alese în funcție de gustul și nutrienții doriți.

O supă cremă oferă, pe lângă o mulțime de nutrienți, senzația de sațietate pentru o bună perioadă de timp. Este recomandată în perioadele în care vrei să îți păstrezi silueta sau chiar să dai jos câteva kilograme.

Cum se obține supa cremă cu o textură perfectă

Gustul unei supe este completat de textura ei. Oricât de gustoasă ar fi, dacă aștepți un preparat fin care te mângâie la fiecare lingură, dar primești o zeamă plină de cocoloașe, bucuria nu mai e aceeași.

Pentru a obține o textură cremoasă, combinația alimentelor și timpul lor de fierbere sunt elemente ce trebuiesc luate în seamă în mod special.

Supa cremă se prepară foarte ușor la Thermomix

Să prepari o supă cremă nu este deloc greu, însă după ce cureți, toci, fierbi și pasezi ingredientele, vei avea un mic munte de vase de care trebuie să te ocupi. La Thermomix pur și simplu pui ingredientele scrise în rețete și setezi pașii de preparare, fără să scoți din dulapuri toată bucătăria. Singura dilemă este alegerea unei rețete.

Rețete pentru supă cremă la Thermomix publicate pe Goostomix

Platformă de rețete GoostoMix publică constant o mulțime de bunătăți pe care poți să le prepari la Thermomix, alături de sfaturi pentru o nutriție echilibrată.

Urmărind pașii rețetelor poți să fi sigur că vei avea parte, într-un timp scurt, de un deliciu. Iar dacă vrei rețete de supă cremă la Thermomix, vei găsi pe GoostoMix rețete îndrăgite de mulți gurmanzi. Mai jos, îți vom prezenta o parte din ele. Sunt delicioase, nutritive și ușor de făcut.

Rețeta GoostoMix pentru supa cremă de mazăre la Thermomix

Începem cu o supă clasică, plină de proteine și gust. Supa cremă de mazăre conține o mulțime de substanțe hrănitoare pentru corp, printre care:

 • Fibre,
 • Luteină,
 • Acizi grași,
 • Beta caroten
 • Proteine,
 • Vitamina A,
 • Vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B9,
 • Vitamina K,
 • VItamina C,
 • Calciu,
 • Fier,
 • Magneziu,
 • Potasiu,
 • Zinc,
 • Seleniu.

Ca să prepari rețeta de supă cremă de mazăre de pe platforma GoostoMix ai nevoie de 400 g mazăre, 1 ceapă, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 2 cartofi, 50 g ulei măsline, 500 g apă și un praf de sare. Este simplă și gustoasă, potrivită pentru toate vârstele și chiar și pentru vegetarieni.

Pașii de preparare îi găsești pe site. Este gata în doar 35 de minute.

Rețeta GoostoMix pentru supa cremă de sfeclă rece la Thermomix

Consumul de sfeclă poate reduce riscul de a dezvolta cancer, contribuie la reducerea toxinelor din organism și ajută la reglarea colesterolului. Sfecla este și un bun antiinflamator și ajută digestia. Dacă vrei să ai parte de aceste beneficii, dar nu consumi sfeclă ca atare de regulă, poți să prepari o supă cremă delicioasă la Thermomix.

Supa cremă de sfeclă rece conține, printre alți nutrienți, vitamina A, vitamina K, vitamina B9, vitamina C, calciu, fier, magneziu, potasiu și fosfor.

Rețeta GoostoMix pentru supa cremă de cartofi la Thermomix

Această rețetă este îndrăgită de urmăritori GoostoMix pentru simplitatea de pregătire și gustul minunat. Se poate adapta și pentru cei care vor puțină carne și pentru cei care iau o pauză de la alimente de origine animală. Este sățioasă și reprezintă o alegeră bună pentru o cină delicioasă.

Rețeta o găsești pe platforma GoostoMix.

Rețeta GoostoMix pentru supă cremă de ciuperci la Thermomix

Cu puține ingrediente și un timp de preparare extrem de scurt, supa cremă de ciuperci la Thermomix este ideală atunci când nu ai mult timp la dispoziție dar îți dorești un preparat rapid și hrănitor.

Rețeta de pe GoostoMix are în lista de ingrediente ciuperci, praz, unt, smântână, apă și condimente. Este bogată în antioxidanți, fibre și conține vitamine din complexul B. Se poate adapta și pentru un regim vegetarian.

O varietate de supe la Thermomix

Pe lângă supele prezentate mai sus, găsești pe GoostoMix o mulțime de alte bunătăți cremoase și nu numai. Intra pe platformă și bucură-te de o varietate de gusturi și culori care prin formă atunci când sunt preparate la Thermomix.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.