Press "Enter" to skip to content

4 motive pentru care femeile ar trebui sa incerce jucariile sexuale

Intr-un magazin sex shop, fiecare femeie va gasi cu siguranta, una sau mai multe jucarii care sa materializeze chiar si cele mai ascunse fantezii sexuale, insa aceste obiecte nu sunt numai pentru a pune in scena acele momente mult visate, ele avand inclusiv scopuri medicinale sau de relaxare.

Un magazin sex shop ofera si jucarii pentru anumite probleme medicale

Femeile care au, de exemplu probleme cu incontinenta sau musculatura pelvina slabita, in urma unei sarcini sau in urma unei operatii, trebuie sa ia in calcul faptul ca aceste probleme pot fi remediate cu usurinta cu ajutorul exercitiilor Kegel. Aceste exercitii pot fi facute si prin tehnici specifice, insa daca nu se contracta grupa musculara corecta, ele sunt complet inutile.

Exista numeroase persoane care nu pot identifica corect muschii pe care ii contracta sau care nu pot contracta musculatura deloc, ceea ce inseamna ca exista posibilitatea ca exercitiile sa fie facute gresit si sa nu aiba efect. In acest sens, sunt recomandate jucariile sexuale speciale pentru exercitii Kegel.

Jucarii pentru persoanele introvertite

Persoanele introvertite ajung foarte greu la orgasm si au nevoie de solutii pentru a prinde curaj dar si de elemente care sa le ajute sa se cunoasca mai bine. In sensul acesta sunt recomandate atat jucariile pe care le pot folosi pentru autostimulare cat si jucariile pe care le pot folosi cu partenerul. Pare contraintuitiv ultimul detaliu, deoarece o persoana introvertita pare greu de determinat sa foloseasca alaturi de partener o jucarie sexuala, insa in realitate curiozitatea poate bate starea de stajeneala si poate schimba complet atmosfera din dormitor.

Alegerea unor jucarii sexuale atipice

Exista numeroase jucarii sexuale atipice, care pot fi purtate pe post de accesoriu si utilizate atunci cand este nevoie de ele. Un exemplu in sensul acesta sunt jucariile sexuale sub forma de colier de exemplu. Un mic vibrator in forma neutra, agatat de un lantisor este deopotriva accesoriu si jucarie sexuala ce poate fi utilizata oriunde, inclusiv in baia de la birou atunci cand este necesar. Aceste jucarii sunt interesante si pot starni numeroase fantezii. Acesta este doar un exemplu, insa in realitate pot exista jucarii sexuale inclusiv sub forma de pixuri sau tocuri de ochelari, care nu vor atrage atentia asupra lor.

Jucarii sexuale pentru imbunatatirea relatiei

Relatiile de lunga durata devin in timp monotone, iar o jucarie sexuala este exact cea mai buna varianta pentru a ajunge la rezultatele dorite in cuplu. Nu doar ca vor starni curiozitatea si imaginatia dar vor face si ca intalnirile intime sa fie mai dese, ceea ce nu se intampla frecvent in cuplurile care sunt impreuna de foarte mult timp. Se va constata ca viata sexuala va cunoaste imbunatatiri, iar cei doi vor vrea mereu sa isi imbunatateasca colectia de jucarii.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *