Press "Enter" to skip to content

4 avantaje pentru care sa alegi corturi evenimente

Desfasurarea evenimentelor festive in corturi a devenit un adevarat trend in ultimii ani. Din ce in ce mai multe persoane s-au debarasat de speculatiile privind organizarea evenimentelor intr-un astfel de spatiu si au incercat ceva cu totul special. Corturi evenimente este solutia ideal pentru a avea parte de momente de neuitat cu mai multe beneficii decat in cazul unei sali de restaurant. Iata doar 4 dintre avantajele pentru care oamenii aleg corturile pentru evenimente:

  1. Mobilitatea. In cazul in care va doriti ca unul dintre evenimentele speciale din viata dumneavoastra sa aiba loc intr-un cadru feeric, corturile sunt varianta cea mai potrivita. Unele persoane viseaza ca nunta, spre exemplu, sa fie organizata la marginea unei paduri sau pe malul unui lac. Pentru ca acest moment este unul unic, cele mai mari dorinte si aspiratii trebuie puse in practica. Un cort special pentru evenimente ofera posibilitatea de a-l amplasa exact in locul in care doriti.
  2. Timpul. Impreuna cu echipa de profesionisti care va inchiriaza cortul pentru evenimente puteti stabili ora la care acesta este pregatit pentru a fi demontat. Un avantaj imens pentru cei care isi doresc sa nu fie conditionati de orele impuse de salile de restaurante. In cazul in care aveti sufletul tanar si dornic de distractie, puteti petrece cu lejeritate pana a doua zi sau, dupa caz, pana in ziua in care ati stabilit in contract.
  3. Decorul. Corturile pot fi decorate mult mai usor decat in cazul salilor pentru evenimente. De altfel, in cazul restaurantelor s-ar putea sa fiti foarte mult limitati de administratori privind obiectele decorative sau modul de amplasare al acestora. Globuri luminate, ghirlande sau baloane pot fi prinse foarte usor de structura cortului.
  4. Flexibilitatea. In functie de numarul de invitati pe care il veti avea la eveniment, puteti alege cortul potrivit pentru petrecerea dumneavoastra. Nu va veti mai lovi de obligativitatea de a avea un numar de persoane pentru a putea inchiria un local, ci va veti aduce in jurul dumneavoastra exact persoanele care conteaza.

Toate conditiile necesare in corturi evenimente

In organizarea unui eveniment la care participa un numar mare de persoane, trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte. Unul dintre acestea presupune existenta spatiilor suplimentare in corturi evenimente care pot fi folosite pe post de vestiare. Tinand cont de faptul ca o petrecere la cort se poate organiza in orice sezon, toamna cand temperaturile sunt usor scazute, ar fi indicat sa aveti un loc special amenajat unde sa se poata pune paltoanele sau sacourile.

In cazul in care organizati evenimentul pe parcursul verii, temperaturile sunt un alt aspect relevant. Corturile pentru evenimente permit instalarea aparatelor de aer conditionat care sa va asigure in permanenta o temperatura optima. Dansul poate incalzi atmosfera si o poate face sufocanta, astfel ca sistemul de climatizare este extrem de important.

Podeaua este special creata si adaptata dimensiunilor cortului. Indiferent daca cortul este amplasat direct pe pamant, deasupra acestuia va fi montata o podea pentru ca invitatii sa poata pasi fara probleme.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.