Press "Enter" to skip to content

3 tipuri de genti de voiaj pe care trebuie sa le aiba iubitorele de calatorii

Mult asteptatul concediu vine cu cea mai interesanta si frumoasa parte din an, calatoriile. Relaxare, vizite, plimbari, shopping, experiente culinare si multa distractie, totul suna minunat. Insa, exista si o parte mai putin perfecta care poate da batai de cap: alegerea unei genti de voiaj ideale.

Acesta este motivul pentru care orice iubitoare a calatoriilor nu se poate rezuma la o singura geanta voiaj dama. Sunt minim 3 tipuri de genti voiaj care nu pot lipsi celor ce adora sa merga in calatorii si le fac cu o frecventa mare.

  1. Troler

Daca vorbim de vacante lungi, departe de casa, un troler este mai mult decat necesar. Hainele, incaltamintea, cosmeticele pentru un sejur sunt destul de numeroase si sa nu mai vorbim despre suvenirurile cu care ne intoarcem, de aceea este nevoie de mult spatiu. Pe langa faptul ca un troler este incapator, acesta este si usor de transportat, datorita rotilor si manerului telescopic.

  1. Geanta de voiaj

O geanta de marime medie cu roti este ideala pentru calatoriile mai scurte, insa in care avem nevoie de mai multe lucruri. Cateva zile intr-un alt oras sau la mare presupun mai putine haine ca in vacantele lungi, insa suficiente outfit-uri pentru care este nevoie de spatiu, iar o geanta cu capacitate de 50 de litri este perfecta.

  1. Un rucsac dama

Comod si usor de purtat, un rucsac este suficient pentru un weekend la munte sau in excursii scurte. Un rucsac incapator poate oferi suficient spatiu pentru cateva haine de schimb care sa ajunga in medie pentru doua zile. In plus acesta ofera mai multa mobilitate, fiind mult mai usor sa mergem mai mult sau sa exploram noi locuri.

Aceste trei tipuri de genti sunt un minim pe care orice fana a calatoriilor trebuie sa le aiba. Desigur alegerea unuia dintre ele trebuie sa tina cont si de locul, durata calatoriei si mijloacele de transport alese.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.