Press "Enter" to skip to content

3 ponturi pentru a arăta stilat, chiar și când te îmbraci casual

Te caracterizează stilul vestimentar casual? Trebuie să știi că și o ținută confortabilă poate fi transformată într-una elegantă și stilată, care să-ți aducă numai priviri admirative.

Ai nevoie doar de puțină imaginație și de articole utile, cu personalitate, prin intermediul cărora să-ți transformi ținutele, fără prea mari eforturi. Ține cont de următoarele ponturi și obține ținute stilate, chiar și atunci când te îmbraci casual!

Investește în încălțăminte de calitate

Vrei să arăți bine, indiferent de eveniment? Investește în câteva perechi de încălțăminte din materiale rezistente, de calitate, pe care să le porți cât mai mult timp. Găsești prețuri mici la produsele Tommy Hilfiger de pe epantofi.ro, de unde să-ți alegi modelele preferate! Pantofii sport se integrează de minune în ținutele casual și îți oferă nota de confort de care ai nevoie pe parcursul zilei.

Dacă nu ești fana pantofilor sport, alege încălțăminte cu toc mic și gros sau balerini eleganți, care pot înlocui modelele incomode cu toc înalt. La fel de comode și aspectuoase sunt și espadrilele cu panglică, care se leagă în jurul gleznelor. Le poți combina cu jeanși, fuste și rochii, pentru un look impecabil, de sezon.

Folosește accesorii cool și moderne

Pentru a scoate în evidență orice ținută, ai nevoie de accesorii interesante ca formă și design. Indiferent de sezon, scoate din dressing pălăriile, ochelarii de soare și bijuteriile, care oferă un plus de rafinament outfit-ului pe care îl porți.

Accesoriile moderne sunt cele care pot face diferența dintre o ținută casual simplă și una elegantă, cu stil. O rochie din bumbac poate fi completată de un colier supradimensionat, de o pălărie din paie și o geantă colorată, purtată în bandulieră. Totul ține de imaginația ta și de modul în care alegi să combini armonios elementele, pentru un look unic.

Acordă atenție machiajului și coafurii

O ținută aparent banală, compuse din piese vestimentare basic, poate fi scoasă la lumină cu ajutorul machiajului și a coafurii. Un truc util de care te poți bucura? Pune accent pe machiaj – din fericire, nu există o regulă fixă în ceea ce privește această artă.

Optează pentru culorile care te scot în evidență dar nu exagera! Dacă alegi să-ți machiezi intens ochii, alege un ruj natural, în culoarea pielii. În caz contrar, folosește un ruj intens, roșu sau burgundy. Există zeci de tutoriale care te învață cum să te machiezi în funcție de forma feței, de culoarea părului sau de cea a ochilor, astfel încât să nu dai greș.

La fel de importantă este și coafura pe care alegi să o faci, pentru a scoate din anonimat ținuta pe care o porți. În funcție de lungimea părului, poți folosi o placă de păr, de ondulat sau de creponat, pentru o podoabă capilară de invidiat. Machiajul și coafura bine realizate vor completa ținuta pe care o alegi, chiar dacă articolele sunt casual.

Pentru a arăta extraordinar, nu ai nevoie de haine scumpe sau de design-uri fără cusur. Alege hainele corecte și fii stilată și elegantă în orice situație, pornind de la sfaturile noastre. Folosește încălțăminte de calitate, adaugă accesorii care să te scoată din mulțime și mizează pe coafură și machiaj! Rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.