Press "Enter" to skip to content

3 modele de rucsacuri bărbați potrivite pentru vacanță

Ai început să-ți pregătești deja bagajul pentru vacanță, dar nu te-ai hotărât ce fel de rucsac barbati să iei cu tine? Ei bine, astăzi ți-am pregătit trei modele de rucsacuri barbati super practice care să te ajute să te bucuri de vacanță. Toate cele 3 modele au fost selecționate în funcție de tipurile de bărbați întâlniți adesea în vacanțe. Fie sunt genul pasionați de tehnologie și ancorați în muncă, fie sunt bărbații pasionați de drumeții sau poate genul de barbați relaxați, care privesc viața ca pe o vacanță continuă.

  1. Rucsac barbati Sorin

Dacă ești genul de bărbat care nu se poate despărți de laptop nici măcar în vacanță, poți alege rucascul Sorin. Acest rucsac laptop te va ajuta să-ți transporți gadget-urile în siguranță și în același timp îți va sta la dispoziție cu un cablu USB cu ajutorul  căruia să-ți încarci telefonul în timp ce te relaxezi.

2. Rucsac barbați Mason

Pentru bărbații pasionați de drumețiile pe munte, rucascul Mason pare a fi varianta perfectă. Un rucsac pentru bărbați, încăpător, cu 3 compartimente exteriore care să te ajute să-ți depozitezi tot ce ai nevoie pentru o aventură pe munte. De asemenea, rucsacul Mason este un rucsac foarte fahion, are un design relaxat și practic care se potrivește pentru drumețiile celor pasionați de natură.

3. Rucsac barbati Octavian

Rucascul Octavian este potrivit pentru o vacanță relaxantă în care ți-ai propus să vizitezi cât mai multe obiective turistice. Este potrivit pentru călătorii, dar și pentru zilele aglomerate din viața de zi cu zi. Acest rucsac de bărbați cu siguranță va câștiga atenția celor ce vor să fie practici și relaxați în același timp.

Indiferent de ceea ce ai alege, gândește-te bine ce tip de rucsac ar fi mai practic pentru tine. Poate ești genul care are nevoie constant să-și încarce telefonul sau laptopul, poate ai nevoie de un rucsac foarte spațios, sau de ce nu, ai nevoie de un rucsac casual pe care să-l porți atât la birou, cât și în oraș. Alege în funcție de stilul personal și bucură-te de vacanță.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *