Press "Enter" to skip to content

3 ceasuri pe care orice femeie trebuie sa le aiba

La fel ca si restul accesoriilor, ceasul este unul dintre elementele care completeaza o tinuta si care trebuie sa fie asortat perfect acesteia. Iata de ce este recomandabil ca orice femeie sa aiba in colectia sa de accesorii minim trei stiluri de ceasuri pe care sa le asorteze diverselor tinute si momente ale zilei.

Un ceas de zi cu zi. Iti poti incepe colectia de ceasuri cu o piesa care merge la orice tinuta. Alege un stil care sa se potriveasca hainelor pe care le ai in dulap si tinutelor pe care stii ca le porti de obicei. Cauta un stil clasic si simplu, cu o bratara metalica, preferabil din otel inoxidabil.

Ca regula generala e bine sa te orientezi in functie de colectia de bijuterii, sa vezi care dintre nuantele de argintiu sau auriu predomina si apoi sa iti alegi ceasul in concordanta cu restul accesoriilor. Daca ai bijuterii din ambele metale, opteaza pentru un ceas in doua nuante. Pentru ca este un ceas de zi cu zi, pe care il vei purta extrem de mult, alege unul cu un ecran cristal safir, care sa nu se zgarie sau sa nu se sparga.

Ceasul office. Urmatorul ceas de care ai nevoie in colectia ta este un ceas care sa iti inspire business. Daca ai un job la care porti in general tinute serioase si unde imaginea ta conteaza, e bine sa ai un ceas care sa iti completeze look-ul office. Alege un stil clasic, metalic, cu un cadran de dimensiune medie.

Evita sa alegi ceva prea trendy sau foarte batator la ochi, la fel ca si modelele supradimensionate. Un pont foarte important la birou, mai ales pentru cei care au de facut mereu prezentari, este sa iti alegi un ceas a carui curea sa fie fixa, astfel incat sa nu alunece mereu in susul si in josul mainii si sa fie deranjant atat pentru tine cat si pentru interlocutori.

Ceasul after-hours. Cel de-al treiela ceas pe care orice femeie ar trebui sa il aiba este unul cat mai fancy, care sa poata fi purtat la ocazii formale, un ceas bijuterie, pe care sa il porti la o intalnire, la o iesire seara, la o nunta, la un cocktail sau la o aniversare. Poti opta pentru detalii din pietre pretioae, sau cadran din sidef. Va fi cu siguranta un punct important in tinuta ta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.