Press "Enter" to skip to content

3 avantaje ale serviciilor de inchirieri corturi evenimente pentru nunta ta

Nunta la cort a devenit foarte rapid un trend in materie de organizare. Multe dintre persoane s-au interesat sau au trait pe pielea lor, in calitate de invitat, experienta unei nunti la cort si au ajuns la concluzia ca este o alegere extrem de potrivita. Servciile de inchirieri corturi evenimente ofera o serie de avantaje extrem de atractive pentru proaspetii casatoriti, dupa cum urmeaza:

  • Nunta poate fi organizata intr-un timp scurt. Daca ati inceput demersurile pentru organizarea unei nunti, cu siguranta v-ati lovit de termene exprimate in cativa ani. Acest lucru ii sperie pe multi dintre cei care doresc sa isi oficializeze relatia si ii duce uneori in stari de amanare, luand in calcul neprevazutul pe care il poate aduce cu ea o perioada atat de lunga. Nunta la cort, in schimb, poate fi o optiune extrem de buna atunci cand doriti ca petrecerea sa aiba loc intr-un timp cat mai scurt. Tot ceea ce trebuie sa luati in calcul in acest caz va fi timpul de care aveti dumneavoastra nevoie pentru a pune la punct toate detaliile.
  • Alegeti cortul in functie de numarul de invitati. O practica relativ recenta in desfasurarea activitatii restaurantelor este aceea de a impune un numar de invitati. Localul poate fi pe placul dumneavoastra din toate punctele de vedere, insa in momentul semnarii contractului aflati ca aveti nevoie de un anumit numar de persoane care nu coincide cu calculele dumneavoastra. In special atunci cand evenimentul este unul restrans, aceasta este o clauza extrem de neplacuta. In cazul evenimentelor la cort, dupa ce ati identificat numarul de persoane pe care doriti sa le invitati la nunta, puteti alege marimea cortului.
  • Amplasarea cortului. Unul dintre aspectele preferate de catre viitori miri este faptul ca isi pot petrece seara nunti in orice loc doresc. Daca ati visat ca nunta va avea loc intr-un cadru natural, cum ar fi la marginea unei paduri, trebuie doar sa gasiti locul perfect si sa il transmiteti echipei. Strans legat de acest lucru sunt fotografiile si amintirile cu care dumneavoastra si invitatii veti ramane dupa finalizarea evenimentului.  

Ce sa ai in vedere cand alegi servicii de inchirieri corturi evenimente?

In primul rand, echipa care va pune la dispozitie cortul trebuie sa il si monteze. Asigurati-va de faptul ca incheiati o colaborare cu cei mai buni pentru a nu avea parte de surprize neplacute. Cortul trebuie prins extrem de bine pentru o petrecere lipsita de griji si, bineinteles, pentru siguranta tuturor.

De asemenea, atunci cand alegi inchirieri corturi evenimente trebuie sa verifici cu atentie calitatea materialelor din care este confectionat. Vremea este posibil sa fie capricioasa, iar reprizele neasteptate de ploaie sau vant nu trebuie sa va creeze stres.

De regula, cele mai multe persoane aleg ca evenimentul sa se desfasoare pe parcursul sezonului estival. Astfel, ca trebui sa luati in calcul si temperaturile crescute la care se poate ajunge in interiorul cortului. Alegeti un sistem de ventilatie in raport cu numarul de invitati pe care ii aveti.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.